fbpx

Дома

Previous
Следно
Икуалити е Здружение за активно вклучување и соодветен третман на лицата со попреченост

Пријатели

Сподели корисни информации и искуства, стекни нови пријателства!

Контакт

+389 71 767 565

Работно време 10:00 – 16:00

Адреса
Владимир Комаров 21/5, Скопје, Македонија

Email info@equality.agency

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?

Дали си личност со попреченост?