fbpx

Како да нарачам

Како да нарачам?

1. Додадете производ во кошничка

Одберете производ кој го посакувате, одберете уникатна боја и посакувана количина, потоа кликнете “Додади во кошничка”.

2. Внесете ги Вашите податоци за достава

Вашите податоци се неопходни посакуваните производи да го најдат патот до Вас.

3. Одберете начин на плаќање

Понудени се два безбедни и едноставни начини, плаќање со картичка и при достава.

4. Проверете е-меил за потврда

Веќе добивте е-маил порака која ќе ја потврди вашата нарачка и ќе Ви пренесе дека сте прекрасни!

5. Достава до Вашиот дом

Вашата нарачка со уникатни производи е примена и ќе Ви биде доставена во најкраток можен рок.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?

Дали си личност со попреченост?