fbpx

За Нас

За нас

Икуалити е Здружение за активно вклучување и соодветен третман на лицата со попреченост со следна мисија и цели:

Тимот на Здружението Икуалити

Гере Трипков – Претседател

Тања Поповска – Административен менаџер

Лидија Крстевска – Маркетинг и промоција

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?

Дали си личност со попреченост?