fbpx

Контакти

Контакт инфо

Икуалити е Здружение за активно вклучување и соодветен третман на лицата со попреченост

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?

Дали си личност со попреченост?