fbpx
Default image

Gere

Инклузијата блесна од уште една општина – Заврши 2. Фестивал на инклузија

Во срцето на Општина Кисела Вода, во Домот за култура ,,Биљана Беличанец” и Паркот кој го попкружува, Паркот Македонија, од 7 до 10 септември се одржа прослава на хуманоста, единството и прифаќањето, во рамки на Вториот фестивал на инклузија именуван ,,Културни инклузивни политики’’.

Бараме нов член на тимот со жед за создавање позитивни општествени промени!

Здружение Икуалити бара нов член на тимот, кој ќе се вклучи во заедничкото создавање на позитивни промени во општеството во рамки на проектот ЗЕН 2.0 Караван. За нашите проекти можете да се информирате на нашиот сајт: www.equality.agency За работниот ангажман…

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?