fbpx

Ознака икуалити

Здружението Икуалити успешно до целта за создавање ZEN* облека за 50. хендикепирани лица од земјава

Здружението Икуалити успешно се претстави на настанот Донаторски кружок 2023 година, со фокус тема: Социјално претприемништво, организиран од Здружението Конект и беше дел од постигнувањето на рекордно прибраните средства наменети за општествени проекти со импакт во рамки на еднократен настан.…

Брендот ZEN* за адаптивна облека претставен на ViennaUP фестивалот за фирми во зачеток

Vienna Up фестивалот за претпријатија во зачеток, што се случуваше од 30 мај до 7 јули 2023 година, беше посетен од тимот на компанијата ЗЕН Футурус со цел разменување искуства, вмрежување и создавање перспективи за развој на брендот, но и…

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?