fbpx

Ознака мисија

Мисијата: Љубов, Сила, Слобода продолжува!

Ограничувањата се раѓаат во нашите мисли. Запомнете: Сите сме важни! Дали знаете дека нашата мисија има прекрасна општествена мисија? Имаме многу приказни кои сакаме да ти ги раскажеме… Еве мал дел од нашите пријатели и поддржувачи: И уште еден мал…

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?