fbpx

Мисијата: Љубов, Сила, Слобода продолжува!

Ограничувањата се раѓаат во нашите мисли. Запомнете: Сите сме важни!

Дали знаете дека нашата мисија има прекрасна општествена мисија?

Имаме многу приказни кои сакаме да ти ги раскажеме…

Еве мал дел од нашите пријатели и поддржувачи:

Дуке Бојаџиев, Илина Арсова, Васил Зафирчев, Дарја Ризова, Сања Ристиќ,
Милена Антовска, Јана Серафимова…

И уште еден мал дел од нашите искрени поддржувачи…

Игор Ангеловски, Изет Цури, Наташа Андонова, Ирена Поповска…

Дали знаете дека целиот износ (100% од заработката) од купените производи одат во реализација на проекти од општествено значење, да помогнеме некому да се стекне со животни вештини, да му пружаме среќа или активно да го вклучиме во општеството?

Еден од низата проекти:

ТВ-емисија ЗЕН

Помогнете ни да ја разбиеме стигмата, да станеме поинклузивни како општество, поемпатични како луѓе и помоќни како заедница!

Како?

Чекор 1. За почеток, бидете дел од нашата заедница и набавете си маичка или алка тука:

https://equality.agency/shop/

Чекор 2. Доколку ви е пак полесно, можете да направите и донација во неколку чекори на следниот линк:

Чекор 3. А, во секој случај контактирајте не, доклку сакате да се вклучите, поддржите или имате предлог на: gere@equality.agency

Подготвени сте да бидете дел од промената која никој не се осмелува да ја направи?

Мисијата: Љубов, Сила, Слобода продолжува!

❤💪🕊

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?