fbpx

Ознака Австрија

Брендот ZEN* за адаптивна облека претставен на ViennaUP фестивалот за фирми во зачеток

Vienna Up фестивалот за претпријатија во зачеток, што се случуваше од 30 мај до 7 јули 2023 година, беше посетен од тимот на компанијата ЗЕН Футурус со цел разменување искуства, вмрежување и создавање перспективи за развој на брендот, но и…

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?