fbpx

Ознака сонце

Совети за летување – алтернативи, помагала, транспорт и уживање

Ограничувањата се раѓаат во нашите мисли. Попреченоста е состојба на умот! Бројни години искуства доведоа патувањата на одмор да ни претставуваат вистинско уживање. Го пренесувам нашето искуство за летно уживање, кое се надевам ќе послужи некому. За едно летно патување…

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?