fbpx

Ознака инклузија

Прв “Фестивал на инклузија” како платформа за културно и уметничко славење на животот (Програма)

Здружението за афирмација на правата на лицата со попреченост – Икуалити го организира првиот фестивал на инклузија и уметност, кој ќе се одржи во понеделник, 24 октомври, во „Тренд Гастро Бар“ во општина Аеродром. Фестивалот има за цел да внесе…

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?