fbpx

Предлози на серија предизвици – Форум 1 Ск

Viewing 5 reply threads
 • Author
  Постови
  • #4488

   Сакам да (што сакаш лично да направиш?)______, за да (кое е општественото влијание кое сакаш да се постигне?)________.

   Каков напредок сакаш да видиш во самиот/ самата себе, а каков во проектот?

   • Оваа тема беше променета пред 7 months, 2 weeks од Ruzica Stojanovska.
   • Оваа тема беше променета пред 7 months, 2 weeks од Ruzica Stojanovska.
   • Оваа тема беше променета пред 7 months, 2 weeks од Ruzica Stojanovska.
   • Оваа тема беше променета пред 3 months, 3 weeks од Ruzica Stojanovska.
  • #4493
   Angela
   Participant

   Предизвици: велосипетски патеки пред автобуски постојќи, не доволно клупи, фонтани и корпи за отпадоци, немање паркови и игралишта за деца и животни

  • #4494
   jana.popova
   Participant

   Sakam da ja postigneme celta shto kje si ja dademe za da ja napravime zaednicata podobra i poinkluzivna.

   Vo sebe sakam da vidam povekje razbiranje i trpenie za kako se odvivaat rabotite i vo timot sakam da vidam deka predizvicite nema da ne sprechat da ja postigneme celta

  • #4495
   Marija Saveska
   Participant

   Сакам да има поголема свесност за лицата со физичка попреченост, целосна пристапност до секаде. Со праќање на претставки и предлози до сите одговорни институции.Проектот да е успешен и да се развива.

   Да сум по отворена кон разни дискусии и теми.

  • #4496
   stp
   Participant

   Ќе трудам нашата општина да е по инклузивна и подостапна. Од мали идеи да ги направиме нашите цели, големи, и како група да ги постигнеме нашите посакуван цели.

   Сакам да ги подобрам комуникациски вештини,соработка и односот со надлежните органи на општината. И покрај сите предизвици со кои ќе се соочи овој проект, се надевам дека на крајот со одлучност и упорност ќе успееме.

  • #4497
   Angela
   Participant

   Сакам да ги мотивирам членовите на нашето општество да учествуваат на ваков вид во проекти и да веруваат дека можат да направат промени дури и тие да се мали.
   Сакам да бидам поотворена за комуникација и пофокусирана кон ваквите проекти, да упееме да го разрешиме проблемот кој ќе го избереме и овој проект да претставува отскокна даска и пример за многу вакви проекти во иднина кои би го подобриле нашето живеење.

Viewing 5 reply threads
 • Мора да си најавен да одговориш на оваа тема.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?