Пребарај

Предлози на серија предизвици – Форум 2 Гос.

Дома Форуми Forum ZEN 2.0 Caravan Предлози на серија предизвици – Форум 2 Гос.

Viewing 5 reply threads
  • Author
    Постови
      Anonymous
      Inactive

Сакам да ги унапредам своите комуникациски вештини и способности за говорење пред публика за да можам полесно да ги претставувам моите идеи за подобро утре.

Во самиот себе сакам да видам поголема самодоверба, а со проектот сакам да успееме да направиме позитивна промена за нас младите, ама и за сите граѓани.

mila
      Participant

сакам да учествувам во повеќе слични проекти за да имам вештини и разбирање на повеќе теми,па подоцна да можам да помогнам на другите

Antonio Banderas
      Participant

Сакам да учествувам во проекти кај што може да им помагам на луѓето, за да знам како да им помагам на луѓето друг пат.

Zorina Saveska
      Participant

Сакам да постигнеме големи промени и да придонесеме во нашите општества за да истите бидат подобри места за живеење.
      Јас би сакала да стекнам доста нови вештини и знаења како и други позитивни промени.

borjan
      Participant

Сакам да учествувам во многу проекти највеќе за да помогнам на лицата со попреченост

zehraayarovska
      Participant

Сакам да учествувам во проекти за деца со попреченост особено на проекти за деца со аутизам и сакам да на правам нешто за нив.

Сакам да бидам повеќе влијателна ,помалку да реагирам на некои теми и самодовербата сакам да ја донесам на највисоко ниво.Од проектот очекувам да реализираме нешто за подобро утре и да научиме како да бидеме лидери

Viewing 5 reply threads
  • Мора да си најавен да одговориш на оваа тема.

Икуалити е Здружение за активно вклучување и соодветен третман на лицата со попреченост.