fbpx

Предлози на серија предизвици – Форум 2 Гос.

Viewing 6 reply threads
 • Author
  Постови
  • #4622

   Сакам да (што сакаш лично да направиш?)______, за да (кое е општественото влијание кое сакаш да се постигне?)________.

   Каков напредок сакаш да видиш во самиот/ самата себе, а каков во проектот?

   • Оваа тема беше променета пред 5 months од Ruzica Stojanovska.
  • #4625
   Petar Smilev
   Participant

   Сакам да ги унапредам своите комуникациски вештини и способности за говорење пред публика за да можам полесно да ги претставувам моите идеи за подобро утре.

   Во самиот себе сакам да видам поголема самодоверба, а со проектот сакам да успееме да направиме позитивна промена за нас младите, ама и за сите граѓани.

  • #4628
   mila
   Participant

   сакам да учествувам во повеќе слични проекти за да имам вештини и разбирање на повеќе теми,па подоцна да можам да помогнам на другите

  • #4629
   Antonio Banderas
   Participant

   Сакам да учествувам во проекти кај што може да им помагам на луѓето, за да знам како да им помагам на луѓето друг пат.

  • #4630
   Zorina Saveska
   Participant

   Сакам да постигнеме големи промени и да придонесеме во нашите општества за да истите бидат подобри места за живеење.
   Јас би сакала да стекнам доста нови вештини и знаења како и други позитивни промени.

  • #4631
   borjan
   Participant

   Сакам да учествувам во многу проекти највеќе за да помогнам на лицата со попреченост

  • #4632
   zehraayarovska
   Participant

   Сакам да учествувам во проекти за деца со попреченост особено на проекти за деца со аутизам и сакам да на правам нешто за нив.

   Сакам да бидам повеќе влијателна ,помалку да реагирам на некои теми и самодовербата сакам да ја донесам на највисоко ниво.Од проектот очекувам да реализираме нешто за подобро утре и да научиме како да бидеме лидери

Viewing 6 reply threads
 • Мора да си најавен да одговориш на оваа тема.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?