Дома › Форуми › Forum ZEN 2.0 Caravan › Предлози на серија предизвици – Форум 2 Гос.
- Оваа тема има 6 replies, 7 voices и е последно ажурирана пред 1 year, 10 months.
-
AuthorПостови
-
-
20 февруари 2024 at 15:29 #4622
Ruzica Stojanovska
KeymasterСакам да (што сакаш лично да направиш?)______, за да (кое е општественото влијание кое сакаш да се постигне?)________.
Каков напредок сакаш да видиш во самиот/ самата себе, а каков во проектот?
-
Оваа тема беше променета пред 1 year, 11 months од
Ruzica Stojanovska.
-
Оваа тема беше променета пред 1 year, 11 months од
-
21 февруари 2024 at 12:45 #4625
Anonymous
InactiveСакам да ги унапредам своите комуникациски вештини и способности за говорење пред публика за да можам полесно да ги претставувам моите идеи за подобро утре.
Во самиот себе сакам да видам поголема самодоверба, а со проектот сакам да успееме да направиме позитивна промена за нас младите, ама и за сите граѓани.
-
28 февруари 2024 at 10:30 #4628
mila
Participantсакам да учествувам во повеќе слични проекти за да имам вештини и разбирање на повеќе теми,па подоцна да можам да помогнам на другите
-
3 март 2024 at 22:15 #4629
Anonymous
InactiveСакам да учествувам во проекти кај што може да им помагам на луѓето, за да знам како да им помагам на луѓето друг пат.
-
4 март 2024 at 11:42 #4630
Zorina Saveska
ParticipantСакам да постигнеме големи промени и да придонесеме во нашите општества за да истите бидат подобри места за живеење.
Јас би сакала да стекнам доста нови вештини и знаења како и други позитивни промени. -
4 март 2024 at 11:57 #4631
borjan
ParticipantСакам да учествувам во многу проекти највеќе за да помогнам на лицата со попреченост
-
4 март 2024 at 20:59 #4632
zehraayarovska
ParticipantСакам да учествувам во проекти за деца со попреченост особено на проекти за деца со аутизам и сакам да на правам нешто за нив.
Сакам да бидам повеќе влијателна ,помалку да реагирам на некои теми и самодовербата сакам да ја донесам на највисоко ниво.Од проектот очекувам да реализираме нешто за подобро утре и да научиме како да бидеме лидери
-
-
AuthorПостови
- Мора да си најавен да одговориш на оваа тема.