fbpx

Прашања за решавање во Општина Гостивар

 • Оваа тема има 5 replies, 6 voices и е последно ажурирана пред 2 weeks.
Viewing 5 reply threads
 • Author
  Постови
  • #4672

   Наведете по 3 предлози на прашања кои се значајни за вас и Општина Гостивар и треба да помогнете во нивното решавање.

   Ги очекуваме вашите предлози најдоцна до недела (31 март 2024).
   • Оваа тема беше променета пред 2 weeks, 4 days од Ruzica Stojanovska.
   • Оваа тема беше променета пред 2 weeks, 4 days од Ruzica Stojanovska.
   • Оваа тема беше променета пред 2 weeks, 4 days од Ruzica Stojanovska.
  • #4695
   Antonio Banderas
   Participant

   1. Проблемот со уличните кучиња
   2. Проблемот со тротоарите на кои се паркираат коли и пешаците мора да одат по улица
   3. Културен, забавен, спортски и уметнички живот (Кино, базен, велосипедски патеки)

  • #4696
   mila
   Participant

   1.Недостаток на паркинг места
   2. Недостаток на велосипедски патеки
   3. Недостаток на младински центри/ простории каде што младите ќе може да се забавуваат, соработуваат, учат итн.

  • #4697
   zehraayarovska
   Participant

   1)Проблем со кучиња скитници
   2)Недоволни паркинг места
   3)Питачење на малолетни лица

  • #4698
   Zorina Saveska
   Participant

   1.Зголемена опасност од уличните кучиња.
   2.Повеќе културни,забавни и младински центри.
   3.Да се зголеми еко свеста кај граѓаните.

  • #4699
   borjan
   Participant

   1.Опасност од уличните кучиња
   2.Загаденоста
   3.Повеќе музички настани

Viewing 5 reply threads
 • Мора да си најавен да одговориш на оваа тема.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?