fbpx

Повик-1. Форум за млади / Call-1. Forum for Youth

Viewing 0 reply threads
 • Author
  Постови
  • #4408
   Gere
   Keymaster

   [МКД] „ZEN 2.0 Караван – Млади лидери на заедницитеˮ , објавува Повик за млади (16 – 24 год.) од поширокото подрачје на Град Скопје, со желба за проактивно делување за промени на општествено релевантни теми.
   Линк: https://karavan.equality.agency/?p=87

   [ENG] “ZEN 2.0 Caravan – Young Community Leadersˮ projects framework, announces a Call for young people (16 – 24 years) from the wider area of the City of Skopje, with a great desire for a proactive impact on socially relevant topics.
   Link: https://karavan.equality.agency/en/?p=280

Viewing 0 reply threads
 • Мора да си најавен да одговориш на оваа тема.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?