fbpx

Одговори на: Прашања за решавање во Општина Гостивар

#4698
Zorina Saveska
Participant

1.Зголемена опасност од уличните кучиња.
2.Повеќе културни,забавни и младински центри.
3.Да се зголеми еко свеста кај граѓаните.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?