fbpx

Одговори на: Предлози на серија предизвици – Форум 2 Гос.

#4625
Petar Smilev
Participant

Сакам да ги унапредам своите комуникациски вештини и способности за говорење пред публика за да можам полесно да ги претставувам моите идеи за подобро утре.

Во самиот себе сакам да видам поголема самодоверба, а со проектот сакам да успееме да направиме позитивна промена за нас младите, ама и за сите граѓани.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?