fbpx

Одговори на: Предлози на серија предизвици – Форум 1 Ск

#4495
Marija Saveska
Participant

Сакам да има поголема свесност за лицата со физичка попреченост, целосна пристапност до секаде. Со праќање на претставки и предлози до сите одговорни институции.Проектот да е успешен и да се развива.

Да сум по отворена кон разни дискусии и теми.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?