fbpx

Одговори на: Предлози на серија предизвици – Форум 1 Ск

#4493
Angela
Participant

Предизвици: велосипетски патеки пред автобуски постојќи, не доволно клупи, фонтани и корпи за отпадоци, немање паркови и игралишта за деца и животни

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?