fbpx

Среќна и инклузивна 2024 година! 🎄☃️♥️

Би сакале со оваа порака да ви ја честитаме претстојната 2024 година!

Во текот на изминатата година, Здружението Икуалити се трудеше да споделува позитивна енергија – CoSense, да ја поттикнува социјалната кохезија – Зен 2.0 Караван и да го инспирира општеството кон единство и љубов – Фестивал на инклузија!
 
Во новата 2024 година, ви посакуваме заедно со нас да ги поттикнувате општествените вредности, да уживате во неизмерна среќа и да креирате хармонични инклузивни приказни.
 
Здружението Икуалити ви посакува среќни празници и весела и инклузивна 2024!
 
🎄☃️♥️
 
Срдечен инклузивен поздрав,
Тимот на Здружение ИКУАЛИТИ!
 
 

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?