fbpx

Одговори на: Предизвик со голем број на улични кучиња

#4706
Antonio Banderas
Participant

Јас имам запишано повеќе информации, еве го документот на овој Google линк, немора да се спушти документот, се гледа од интернет.
https://docs.google.com/document/d/1IC_FcZCZWQId8y9nCdVKz95reUk0CDjl/edit?usp=sharing&ouid=115891241004847921856&rtpof=true&sd=true

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?