fbpx

Програма | 2. Фестивал на инклузија | „Kултурни инклузивни политики“

7 - 10 септември 2023 година

Локација

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?