fbpx

Отворен повик за учество на лица со попреченост во проект за изработка на облека по мерка и учество на модна ревија /Инклузивно soirée ЗЕН/

Преглед на 1 теми (од вкупно 1)
Преглед на 1 теми (од вкупно 1)
  • Мора да си најавен за да креираш нова тема.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?