fbpx

ZEN

BeBRAVE – be the CHANGE that no one is courageous to initiate!

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?

Дали си личност со попреченост?