fbpx

Friends

Friends

The brave are not affraid to be part of the mission for creating longlasting social change!

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?

Дали си личност со попреченост?