fbpx

Ознака донаторски кружок

Здружението Икуалити успешно до целта за создавање ZEN* облека за 50. хендикепирани лица од земјава

Здружението Икуалити успешно се претстави на настанот Донаторски кружок 2023 година, со фокус тема: Социјално претприемништво, организиран од Здружението Конект и беше дел од постигнувањето на рекордно прибраните средства наменети за општествени проекти со импакт во рамки на еднократен настан.…

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?