fbpx

Архиви Projects

LOVE, STRENGTH, FREEDOM

Socially responsible project, which will raise from the socially influential project entitled ZEN, through which all involved parties, supporters and sympathizers will directly influence the realization of this mission.

СИГНАЛ ! (статус: фаза на финансирање)

„Сигнал“ интернет и мобилната алатка ќе овозможи соодветна инклузија во јавните и здравствените сервиси на лицата со попреченост во времетраењето, но и по пандемијата COVID-19.

Вклучи, не исклучувај (статус: завршен)

„Вклучи, не исклучувај“, проект за социјална инклузија е инициран од Плакарт – Здружението на графички дизајнери, а реализиран во соработка со Здружението Икуалити.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?