fbpx

Одговори на: Прашања за решавање во Општина Гостивар

#4699
borjan
Participant

1.Опасност од уличните кучиња
2.Загаденоста
3.Повеќе музички настани

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?