fbpx

Одговори на: Прашања за решавање во Општина Гостивар

#4697
zehraayarovska
Participant

1)Проблем со кучиња скитници
2)Недоволни паркинг места
3)Питачење на малолетни лица

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?