fbpx

Одговори на: Прашања за решавање во Општина Гостивар

#4696
mila
Participant

1.Недостаток на паркинг места
2. Недостаток на велосипедски патеки
3. Недостаток на младински центри/ простории каде што младите ќе може да се забавуваат, соработуваат, учат итн.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?