fbpx

Одговори на: Прашања за решавање во Општина Гостивар

#4695
Antonio Banderas
Participant

1. Проблемот со уличните кучиња
2. Проблемот со тротоарите на кои се паркираат коли и пешаците мора да одат по улица
3. Културен, забавен, спортски и уметнички живот (Кино, базен, велосипедски патеки)

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?