fbpx

Одговори на: Предлози на серија предизвици – Форум 2 Гос.

#4632
zehraayarovska
Participant

Сакам да учествувам во проекти за деца со попреченост особено на проекти за деца со аутизам и сакам да на правам нешто за нив.

Сакам да бидам повеќе влијателна ,помалку да реагирам на некои теми и самодовербата сакам да ја донесам на највисоко ниво.Од проектот очекувам да реализираме нешто за подобро утре и да научиме како да бидеме лидери

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?