fbpx

Одговори на: Предлози на серија предизвици – Форум 2 Гос.

#4631
borjan
Participant

Сакам да учествувам во многу проекти највеќе за да помогнам на лицата со попреченост

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?