fbpx

Одговори на: Предлози на серија предизвици – Форум 2 Гос.

#4630
Zorina Saveska
Participant

Сакам да постигнеме големи промени и да придонесеме во нашите општества за да истите бидат подобри места за живеење.
Јас би сакала да стекнам доста нови вештини и знаења како и други позитивни промени.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?