fbpx

Одговори на: Предлози на серија предизвици – Форум 2 Гос.

#4629
Antonio Banderas
Participant

Сакам да учествувам во проекти кај што може да им помагам на луѓето, за да знам како да им помагам на луѓето друг пат.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?