fbpx

Одговори на: Предлози на серија предизвици – Форум 2 Гос.

#4628
mila
Participant

сакам да учествувам во повеќе слични проекти за да имам вештини и разбирање на повеќе теми,па подоцна да можам да помогнам на другите

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?