fbpx

Одговори на: Предлози на серија предизвици – Форум 1 Ск

#4497
Angela
Participant

Сакам да ги мотивирам членовите на нашето општество да учествуваат на ваков вид во проекти и да веруваат дека можат да направат промени дури и тие да се мали.
Сакам да бидам поотворена за комуникација и пофокусирана кон ваквите проекти, да упееме да го разрешиме проблемот кој ќе го избереме и овој проект да претставува отскокна даска и пример за многу вакви проекти во иднина кои би го подобриле нашето живеење.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?