fbpx

Одговори на: Предлози на серија предизвици – Форум 1 Ск

#4496
stp
Participant

Ќе трудам нашата општина да е по инклузивна и подостапна. Од мали идеи да ги направиме нашите цели, големи, и како група да ги постигнеме нашите посакуван цели.

Сакам да ги подобрам комуникациски вештини,соработка и односот со надлежните органи на општината. И покрај сите предизвици со кои ќе се соочи овој проект, се надевам дека на крајот со одлучност и упорност ќе успееме.

Информацијата не чини ништо, а неинформирањето може да чини и човечки живот!

Дали мислиш дека сме рамноправни?